Den underbara kameran

Jonas Juhl på gymnastikförundet pratade sig varm om en kamera han hade. Den filmar saker i high speed, och med ett enkelt knapptryck kan man sen kolla på det i slow motion. 2000 kr kostade den. Superbra, tyckte jag. Speiellt efter att vi använde den när Ungdomskommittén hade sitt möte här i Göteborg, och jag filmade vår träning i Gymnastikens Hus.

Filmen under tog jag idag, och redan direkt så börjar man kunna se små fel som man inte HINNER se med blotta ögat. Tillexempel hur kan lilla, lilla Anna vara så tung ibland när man lyfter henne? – Jo, för hon hoppar i för mycket i preppen, så hon ”flyger upp” och sen som en naturlig reaktion dunsar ner i basernas händer.

Självklart kan man filma med en vanlig kamera, gå hem, och sen sakta ner filmen på datorn. MEN med den här funktionen på kameran så får man det på direkten, i träningshallen! Det blir så lätt. Man kan bara ta och filma lite, kolla snabbt, rätta till det som är fel och fortsätta träna. Man behöver inte nöta något i flera timmar utan att inte förstå vad som går snett hela tiden.

Casio Exilim ex-fh100 heter modellen. Jag köpte min på Japan Photo för ca 1900 kr.

Det här inlägget postades i Min träning. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Den underbara kameran

  1. ebbizz skriver:

    haha va coolt det såg ut ;D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s