Träningspepp

Fifasen vad jag är sugen på träningen idag. Har varit några träningar under september som varit riktigt sega att ta sig till (kan man skylla på höstmörkret och att sommarlovet är slut?), men nu har det verkligen vänt.

Igår var jag på gymmet och körde styrketräning, och det var jättekul. Gillade styrketräning riktigt mycket förut, men har haft en period på två år då jag varit riktigt trött på det. Min strategi när jag inte vill göra något är att inte göra det. En inställning som funkar bra ibland och riktigt katastrof andra gånger, och som i detta fallet lett till att jag kanske kört viktlyftning en gång varannan månad eller mindre. Nu hoppas jag att styrketräningsgillandet ska sitta i länge så jag kan biffa ordentligt. Behöver överkroppsmuskler, benen tar hand om sig själva av gymnastik- och cheerträning.

Ja, och cheerträningarna börjar bli riktigt bra. Vi har varit duktiga i september, och kört rätt bra med tempot under träningen, och sen lagom styrka och hård stretch på slutet. Ett snäpp till kan vi dock och det ska vi få rutin på nu i oktober. Det som jag tycker är svårast är avvägninen mellan att hålla ett högt tempo, och att ha tillräckligt med ork kvar för att köra övningar med bra teknik och säkerhet. Jag gillar att känna mjölksyra i musklerna, känna att man verkligen tar i, men det är inte läge att försöka sig på något nytt stunt när man inte vet om armarna kommer hålla.


Det här fotot har absolut inget med inlägget att göra egentligen.

Det här inlägget postades i Min träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s