Överraskning i posten

Fick en avi igår om att jag hade fått ett paket från Gymnastikförbundet. Spännande spännande. Eftersom jag har begränsat tiden jag lägger ner på gymnastikgrejer till max en sak per dag, har jag inte läst någonting om vad som kommer hända på Gymnastikforum än. Pinsamt nog hade jag tillochmed missat deadlinen för anmälningen, så Jonas ringde ner och frågade om jag inte skulle upp för några veckor sen. Tur att man trots vuxen ålder blir omhändertagen då och då.

Jaja, ska inte babbla om annat. Fick alltså en avi om ett paket, megaöverraskning, vad-kan-det-vara ooo spännande, liksom. Gick och hämtade ut det och kände mig jättenöjd när det var ett STORT mjukt paket. Kläderna vi fick när vi åkte ner till Gymnaestradan tycker jag är jättefina, så har bra erfarenheter av stora mjuka paket från GF.

Inte blev jag besviken heller, för det innehöll en t-shirt och en luvtröja med GF tryck på. Sköna material. Ska inviga imorgon på träningen.

Och ja, jag gissar att jag har fått dem för att jag ska på Gymnastikforum. Eftersom jag skickat iväg lite papper idag för föreningen så har jag fortfarande inte läst på om Gymnastikforum (jupp, håller mig faktiskt rätt strikt till min regel ovanför), imorgon ska jag fylla i och skicka iväg vår tävlingsanmälan, och på torsdag så kommer jag, Sanna från Borås och Ann-louize från Ale att träffas på Gymnastikförbundet Västs lokaler för att prata om Ungdomsråd i distrikt Väst. Det betyder att jag inte kommer läsa Gymnastikforum info förrän på fredag.

Får det att kännas lite som jullafton… väntan och paket.

Det här inlägget postades i Gymnastikforum 2011, Min träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s