Fredag den trettonde

Har haft en infektion som hållt på att bryta ut de senaste dagarna. Jobbat lite extra hårt inför en tenta som jag skulle skrivit idag. Ja, skulle skrivit. Men mellan lägenheten och tentasalen tappade jag min legitimation. Bor som tur är nära så gick samma väg hem och så tillbaks till tentasalen igen, men utan att hitta något på marken. Legitimation borta, fick inte skriva någon tenta.

Resten av dagen har bestått av självömkan och värre och värre feber. Imorgon ska jag på gymmix-utbildning, alltså gymnastikförbundets utbildning för att vara gympapassledare. Aerobics och sånt. Jag går den bara för skojs skull, för att det skulle vara så kul att lära sig det, och jag har sett fram emot det i flera månader.

Men nu, nu måste jag antingen vara med mellan kl 09-17 både lördag och söndag, inte bara uppmärksam och försöka hänga med i hjärnan, utan även vara aktiv med kroppen, och hela tiden förmodligen bara längta hem till sängen.

Eller så går jag inte, och får vänta till…nästa år? för att få en ny chans att gå den.

Det känns så tråkigt båda alternativen. Utbildningen är ju rolig, men jag vet att jag inte kommer uppskatta att vara där när jag är sjuk, och samtidigt så kommer det vara så lång tid till nästa att det känns så fail att missa den nu.

Läste också att varken Jonna Adlerteg eller Ida Gustafsson inte kommer tävla på SM i helgen. Nyheten kom idag så antar att de också blivit sjuka eller skadat sig. Det är så synd när såna här saker händer. När ett datum är ett datum och obändigt och det går inte att flytta en vecka fram eller tillbaka, att omständigheter ska vara så obevekliga ibland.

Jaja, har redan sovit fyra timmar nu på kvällen, hoppas på att min vanliga strategi att sova bort infektioner ska funka idag. Får se imorgon hur jag mår då.

Det här inlägget postades i Min träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s