Vad har du för bortförklaringar?

I och med att vi blivit hallösa den här terminen har det inte blivit någon gymnastikträning. Booo. Har lagt motsvarande tid på League of Legends som ja, är en sport, men knappast en fysisk sådan. Det är ett datorspel, för de som inte visste. 5 mot 5 i en arena, man styr sin figur med musen, musens två knappar och åtminstone sju knappar på tangentbordet. Man spelar mot andra människor, och det gäller att vara snabb.

Häromdagen såg jag en stream från en kille som spelar LoL. Han har ett medfött funktionshinder så han kan inte röra fingrar eller armar. Så han spelar genom att röra musen med hakan, trycka på musens två knappar med hakan, och de andra knapparna har han voice activation på. Alltså för att trycka ”E” så säger han ”echo”. Ni som spelar något liknande datorspel förstår hur svårt det blir att spela med det inputlaget. Samtidigt har han en penna i mungipan och med den trycker han på alla andra knappar, för att chatta med de andra i laget.

Sjukt imponerande.

För några dagar sedan fick jag också ett tips från Elin A om det här klippet med en gymnast med synstörningar. Också sjukt imponerande.

Det är bra för mig att kolla på såna videos, för efter det kan jag inte känna att jag kommer undan med ”näää jag orkar inte gå till gymmet idag och har jag inte lite lite ont i huvudet när jag tänker efter kanske lite ont i halsen och det är ju farligt att träna när man har ont i halsen bäst jag stannar hemma jaaa bäst att jag gör det”. Inga mer bortförklaringar!

Den peppen brukar iofs bara hålla i en dag eller i några minuter ibland, men man får väl lura sig själv genom att ständigt kolla på fler videos, med andra och olika sätt att motivera en.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s