OS 2012 – kvAG fristående

Har jobbat ihjäl mig den här hösten och fortfarande inte kollat igenom de sändningar jag missade av sommarens OS. Saker har inte börjat lugna ner sig på långa vägar, men jag har kommit på att jag får energi och inspiration av att kolla på gymnastikvideos, och det är ju nice.

Här är friståendefinalen. Har kommit på att jag gillar USA lite mer än förut. Jag gillar att deras tjejer är muskulösa, biffiga. Jag gillar ju den kraftiga gymnastiken med umpf mer än den duttiga, vifta-på-fingrarna.

Det här inlägget postades i Artistisk gymnastik, OS 2012. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till OS 2012 – kvAG fristående

  1. Tilma skriver:

    hej, jag vet inte om denna bloggen är aktiv längre, men jag frågar iaf. jag har läst din blogg och fastnat totalt i den.Jag har en fråga, och du verkar kunna mycket om gymnastik så du kanske kan svara iaf =). Vet du vad den där rörelsen heter som förekommer mycket i RG, det ser ut som om man kryper under sitt eget ben och lixom snurrar kroppen ett varv. som en vågrätt piruett. jag vet inte hur ja ska förklara det, men nästan alla RG-gymnaster gör dom i sina program. jag vill veta vad dom heter för jag vill lära mig, men är svårt att veta hur ja ska lära mig när jag inte vet vad jag ska söka information om :/. Har försökt googla men är så svårt att formulera sig bra så de ha inte gett något.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s